Bạn sẽ xem phiên bản rút gọn gàng của tài liệu. Coi và download ngay phiên bản đầy đủ của tư liệu tại phía trên (125.74 KB, 9 trang )


ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT MÔN TIẾNG ANH 10

LẦN 2 NĂM 2019 - 2020

I. LISTENING:

A. Listen khổng lồ a woman talking to lớn a policeman, choose A, B, C1. How much money was in the bag?

A. $20 B. $40 C. $50

2. What else was in the bag? A. Credit thẻ

B. Driving licence C. Gloves

3. The bag was ___________. A. Old

B. Expensive C. Big

4. What time did the woman đại bại the bag? A. 9.30


B. Afternoon C. Evening

B. You are going to lớn hear two people talking about a holiday problem. For questions 1-5, choose the answer that matches what you heard by circling the appropriate letter (A,B or C). (1.18 Smart Time)

1. Where did Sandy go on holiday?A. Malta

B. Spain C. England

2. Sandy thought that the hotel room wasA. Dirty

B. Small C. Expensive

3. Sandy moved to

A. A different hotel. B. A campsite. C. An apartment.

4. What was the weather lượt thích during Sandy’s holiday?A. It rained.


5. How did Sandy’s brother spend his time on holiday? A. H e went sunbathing.

B. He went sightseeing. C. He did water sports. II. PRONUNCIATION:

A. Choose the word that has the underlined part pronounce differently from that of theothers.

Bạn đang xem: Đề kiểm tra 1 tiết tiếng anh 10 thí điểm lần 2

1. A got B. Dog C. Hot D. Sport

2. A. Return B. Matter C. Picture D. Teacher

B. Choose the word whose stress pronounced differently from the others.3. A. Computer B. Pagoda C. Magical D. Formation4. A. Effort B. Special C. Deafness D. RemoteĐáp án: 1 - D; 2 - A; 3 - C; 4 - D

III. VOCABULARY,GRAMMAR & SPEAKING.

A. Choose the one word or phrase-A, B, C, D-that best completes the sentences.5. Without the Braille Alphabet, it would be very difficult for____________.


(4)

6. Nha Trang has become a well- known tourism centre with its places of _________beauty.

A. Scenic

B. Pretty

C. Terrific D. Romantic

7. It is important for teachers to find a teaching method which is suitable with mentally _____children.

A. HandicappedB. RetardedC. DisabledD. Uneducated

8. She is very _______ in playing computer games online. It is not a good habit. A. Interest

B. InterestedC. InterestingD. Interests

9. John is always late for class, ___________ annoys the teacher.A. Which


(5)

10. The woman__________ lives next door to lớn us is a weather forecaster on a localTV station.

A. Who

B. Which

C. Whom
D. Whose

11. Now Dave is a cashier in a supermarket. He____________in a factory. A. Uses to lớn work

B. Used lớn working C. Used khổng lồ work D. Uses khổng lồ working

12. The new school _________ for 2 years. A. Builds

B. Has builtC. Is built

D. Has been built

13. Can you tell me what a vacuum cleaner is used ________? A. About


(6)

14. Our class __________ a picnic at Huong Pagoda this Saturday.A. Am having

B. Will has

C. Is going to lớn have D. Go lớn have

15. John _______ me since he moved khổng lồ London last year. A. Has not phoned

B. Didn’t phoneC. Doesn’t phoneD. Had not phoned

16. The room hasn’t been used _________ last year.A. In

B. SinceC. InD. From

17. Last night, I couldn’t sleep well_____________ the noise. A. Because

B. In spite ofC. AlthoughD. Because of


(7)

A. NeedB. NeedsC. NeededD. NeedingĐáp án:

5. D 6. A 7. B 8. B 9. A 10. A 11. C 12. D

13. D 14. C 15. A 16. B 17. D 18. A

B. Identify the one underlined word or phrase- A, B, C, D-that must be changed for the
sentence to lớn be correct.

19. Jill can’t talk to (A) Bill despite (B) she loves (C) him very much (D) . 20. Where did you used (A) lớn live (B) before you came (C) here (D) ?Đáp án: 19 - B; trăng tròn - A

IV. READING COMPREHESION.

Reading the passage carefully và choose the correct answer.

Alexander Graham Bell was born in Edinburgh, Scotland, in the nineteenth century,and later came to the United States. Several members of his family did a great deal toencourage him to the field of science. His father was the most instrumental by supervisinghis work with the deaf. While he dealt with the deaf, his studies led him to lớn the invention ofthe multiple telegraph and to his greatest invention – the telephone. The last quarter centuryof his life was dedicated to lớn advances in aviation.

21. What was considered lớn be Alexander Graham Bell’s greatest invention? A. Aviation


(8)

C. Multiple telegraph D. Acoustics

22. Lớn what did Bell dedicate the last years of his life? A. Investigation

B. Telephone C. Telegraph D. Aviation


23. How many years did Bell dedicate lớn aviation? A. 25

B. 50 C. 100 D. 1000

24. Which of the following statements is NOT true? A. Bell wasn’t encouraged in the field of science. B. Bell worked with the deaf.

C. Bell invented the multiple telegraph. D. Bell invented the telephone.

Đáp án: 21 - B; 22 - D; 23 - A; 24 - A

V. WRITING - Rewrite the sentences using given words.


(9)

→ ______________________________________________________________________.2. Bill has just built a new house. (Change Passive Voice)

→ ______________________________________________________________________.3. I bought a cell phone. I can use it to lớn send and receive e-mail. (Relative Pronoun)

→ ______________________________________________________________________.4. People was injured in the accident yesterday was taken to hospital immediately. (Using

the + adj)

→ _____________________________________________________________________.

Xem thêm: Điểm Trung Bình Trong Tiếng Anh Là Gì, Điểm Trung Bình In English


Đáp án:

1 - We have lost her phone number which is difficult to contact her. 2 - A new house has just been built.

3 - I bought a cell phone which can use to lớn send & receive e-mail.

4 - The injured in the accident yesterday was taken khổng lồ hospital immediately.Mời các bạn đọc bài viết liên quan tài liệu giờ đồng hồ Anh lớp 10 trên đây:

Bài tập tiếng Anh lớp 10 theo từng Unit: bài xích tập giờ Anh lớp 10 nâng cao:


Tài liệu liên quan


*
de thi thu toan 11 khi moi ( teo dap an va thang diem) 12 612 2
*
ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT HỌC KÌ II - LẦN 2 - LỚP 8 2 704 2
*
tuyển chọn các đề soát sổ 1 máu lần 1 thứ lý lớp 10 hay (có đáp án) 26 795 0
*
12 đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Việt lớp 5 bao gồm đáp án 35 2 13
*
Ôn thi đh 2017 90 câu trắc nghiệm chương 1 hình học lớp 10 (vectơ) gồm đáp án 8 552 3
*
(2017) ĐỀ VÀ ĐÁP ÁN CÁC MÔN THI THỬ LẦN 2 NĂM 2017 – Trung trung ương Phổ Thông năng khiếu (Dạy – học Thêm) DAP AN TOAN CHUYEN 4 117 0
*
*
de kiem tra 1 tiet toan khoi 7 lan 2 68675 1 132 0
*
Đề soát sổ 1 máu Hình học 11 chương 2 năm 2016 – 2017 trường thpt Vĩnh Thạnh – nên Thơ" onerror="this.src="https://media.store123doc.com/images/default/doc_normal.png""/> Đề chất vấn 1 ngày tiết Hình học 11 chương 2 năm năm 2016 – 2017 trường trung học phổ thông Vĩnh Thạnh – đề xuất Thơ 5 324 3
*
HOT 12 đề kiểm soát học kỳ 1 tiếng Việt lớp 5 tất cả đáp án 35 351 0
*


Tài liệu bạn tìm kiếm đã chuẩn bị tải về


(13.32 KB - 9 trang) - thiết lập Đề khám nghiệm 1 huyết tiếng Anh 10 lần 2 năm 2019 - 2020 - Đề khám nghiệm tiếng Anh 10 mới có đáp án
Tải bản đầy đầy đủ ngay
×